Activiteiten  >  Evenementen

Evenementen

Om onze hobby te kunnen uitoefenen nemen wij deel aan evenementen. Deze evenementen worden georganiseerd op verschillende plaatsen in het land en door verschillende organisaties. Zelf organiseren wij ook regelmatig evenementen. Op deze pagina kunt u zien aan welke evenementen wij hebben deelgenomen.

Onze werkgroep richt zich voornamelijk op evenementen met een dynamisch karakter. Wij zijn van mening dat voor het goed uitvoeren van onze uitbeelding wij de ruimte nodig hebben om dit neer te zetten. Dat wil echter niet zeggen dat wij nooit op evenementen staan met een wat meer statische uitbeelding, want het is naar onze mening ook belangrijk om het publiek iets te laten zien van wat wij doen.

Als u ons wilt uitnodigen voor een evenement kunt u contact opnemen met onze werkgroepcoördinatie. Via de button hieronder komt u direct bij onze contactpagina.

Foto evenementenpagina

U kunt op de links hieronder klikken om verder te gaan naar onze agenda of om te zien aan welke evenementen wij al deelgenomen hebben. De deelgenomen evenementen zijn opgedeeld in het jaar waarin wij het evenement hadden.