Activiteiten

Veel van onze leden re-enacten voor hun eigen plezier. Re-enactment is een manier om de geschiedenis aan den lijve te ondervinden en op die manier meer te leren dan uit een boek. Binnen de werkgroep houden wij ons daarom bezig met verschillende activiteiten. Deze zijn onder te verdelen in evenementen en producties. Op deze pagina kunt u meer lezen over onze activiteiten.

Evenementen

Gemiddeld gezien doet onze werkgroep mee aan 8 evenementen per jaar. Deze evenementen vinden in heel Nederland plaats, maar soms ook in het buitenland. Onze werkgroep richt zich voornamelijk op evenementen met, wat wij noemen, een hoog authenticiteits gehalte. Wij organiseren zelf ook evenementen.

Door op de button onder de afbeelding hieronder te klikken komt u op een pagina waar wij laten zien aan welke evenementen wij de afgelopen tijd hebben deelgenomen.

Foto activiteiten - evenementen

Producties

Hoewel wij de hobby voornamelijk voor ons eigen plezier doen, willen wij ons ook ter beschikking stellen voor puur educatieve doeleinden of voor professionele (film)producties. In veel gevallen hanteren wij een tarief om deel te nemen aan dit soort projecten. De opbrengsten van deze projecten komen ten goede van de gehele werkgroep.

Door op onderstaande button te klikken komt u op een pagina waar u meer informatie kunt vinden over het inzetten van onze werkgroep voor andere activiteiten dan evenementen.

20200704-Par-pa-fotografie-Betuwe44-Boomgaard-3753-1kll