Contact  >  Partners

Partners

Partner TDR

The Dutch Reenactor

Twee van onze leden zijn een eigen youtube kanaal begonnen. Zij zenden  Nederlandstalige podcasts uit waarin ze hun ervaringen en meningen over onze interessante hobby met hun luisteraars willen delen. Graag nemen ze je mee achter de schermen van ons bijzonder leerzame wereldje waarin allerlei historische onderwerpen en gevoelige discussiepunten besproken worden, die interessant zijn voor eigenlijk alle Tweede Wereldoorlog geïnteresseerden. Uiteraard wordt de aanpak en de visie binnen ‘Die Volksgrenadiere’ over sommige onderwerpen ook besproken. Abonneer je dus op hun kanaal: The Dutch Reenactor.

kopf-logo

Verlag Kopf

Verlag Kopf is één van de re-enactment shops waar wij graag onze spullen bestellen. Deze webshop is gevestigd in Bratislava, Slowakije. Verlag Kopf reproduceert en verkoopt spullen uit de periode van de Tweede Wereldoorlog en kort daarvoor. Daarbij richt Verlag Kopf zich op uitrusting, handleidingen, spelletjes en andere objecten voor dagelijks gebruik. Veel van de producten zijn bruikbaar voor Duitse soldaten en van hoge kwaliteit.

fjm44.com

fjm44.com is een website die zich heeft toegewijd aan het verkopen van militaire objecten van de Tweede Wereldoorlog aan voornamelijk verzamelaars. Daarnaast heeft fjm44 een enorme database van origineel referentiemateriaal. Dit referentiemateriaal gebruiken wij binnen onze groep voor onderzoek. De database is van onschatbare waarde om onze kleding en uitrusting zo authentiek mogelijk te houden.